Látogatóbarát módon újult meg a Budakeszi Vadaspark honlapja

2019-01-18 | Magazin
A Budakeszi Vadaspark újévi ajándékként egy felhasználóbarát módon megújult honlappal kedveskedik látogatóinak. A vadaspark által kínált digitális szolgáltatás csomag így a meglévõ okostelefonos applikáció és a közösségi média oldalakmellett egy korszerû honlappal is kiegészült. A nemrégiben megnyitott felület újdonságai közé tartozik a kétnyelvû menürendszer, az online idõpontfoglalás lehetõsége, valamint a mobilra és tabletre optimalizált megjelenítés.

A Budakeszi Vadaspark nemcsak az állatok jólétére és a játékos ismeretátadásra fordít kiemelt figyelmet, hanem lépést tart a világ fejlõdésével is. A most megújuló honlap számos korábbi informatikai fejlesztést foglal egységes keretbe: tavaly júliustól ugyanis már intelligens mobilfizetési megoldással is megváltható a belépõjegy, novembertõl elindult az Instagram-profil, a régóta meglévõ Facebook-oldalpedig töretlen népszerûségnek örvend. A kényelmi szolgáltatásokkal bõvített honlap így nem csak támogatója, de kiváló kiegészítõje is a már meglévõ platformoknak.

„A Budakeszi Vadaspark a játszva tanulás, és az erdei élmények központba állításával egy interaktív ökocentrum létrehozásán dolgozik, aminek a különbözõ informatikai fejlesztések is részét képezik. A különbözõ online platformjaink is a vadasparki élménycsomagba tartoznak, ezért kiemelten fontos számunkra, hogy a vadasparkba érkezés elõtt milyen felületen érintkeznek velünk a látogatók. A tervezés során ahatékonyabb információátadásra, az áttekinthetõ tartalomra, valamint az átlátható és letisztultmegjelenésre is ügyeltünk.A honlap megújítása a Budakeszi Vadaspark 40 évesévfordulója alkalmából tervezett újításaink elsõ lépése,amit több infrastrukturális fejlesztés is követ majd. A célunk pedig mindenhol ugyanaz: játékos módon értéket közvetíteni, a családokkal együtt felfedezni az erdõt, és rájönni arra, hogy a „hazai az új egzotikum”mondta Szabó Péter, a Budakeszi Vadaspark igazgatója.

A megújult webfelület új címen, a budakeszivadaspark.hu néven érhetõ el, de használatban marad a régebben megszokott honlapcím is.

Zachán Viktor

sajtóreferens

Megosztás