Szuperanyu

2019-03-25 | Magazin
Júnót és népes családját hatóság kobozta el, így kerültek egy éve a menhelyre. Júnót megedzette az élet, harcos családanyaként indított, eleinte nem lehetett közel kerülni hozzá - és nem is volt tanácsos.

De aztán megtört a jég, és Júnó emberekkel kapcsolatos kemény álláspontja kezdett lágyulni. Egy évvel a bekerülése után ez a rettenthetetlen kutya már kedélyes családanya, lelkes-kedves sétapartner.

Párjával és két felnõtt kölykével él békésen egy kifutóban, hétvégente nagyokat csatangolnak. Egyelõre még csak azokkal barátkozik igazán, akik rendszeresen foglalkoznak vele. De a kör egyre bõvül, tovább közeledik az emberekhez. Júnó egy határozott családanya és egy kuncogós, bújós tinilány keveréke.

Erõs õrzõ-védõ ösztöne miatt nem könnyû a bizalmába férkõzni, vonatkozik ez emberre, kutyára, macskára egyaránt. Pedig érdemes, mert ennek a gyönyörû kutyának a lelke sem hétköznapi. Nehéz szavakba önteni, hogy mit él át az ember az õ társaságában. Különleges pillanatokat, az biztos. Talán egyszer egy belevaló gazdi is részesül belõlük..

http://www.budaorsiallatmenhely.hu/pet/juno/

Fotó: Borsik-Budai Katalin

Júnóval találkozni és érdeklõdni Róla a Budaörsi Állatmenhelyen lehet, vagy az alábbi telefonszámon: +36706016700
w

Megosztás