Színházi élet Budaörsön

2024-02-03 | Budaörs
Ön is részese lehet a Latinovits Színházban újonnan bemutatásra kerülő Vágy villamosa című színdarab próbájának. Különös lehetőség ez hogy a színészek játéknak alakulását lépésről lépésről megfigyelhesse az aki jelentkezik az eseményre.

Kíváncsi arra, hogyan zajlik A VÁGY VILLAMOSA próbafolyamata? Február 10-én, szombaton 10 órától nyílt próbát tartunk a színházteremben!

Katharina Blum elvesztett tisztessége: a február 11-i előadás után közönségtalálkozót tartunk Máté Gáborral, a színészekkel és Váradi Júliával!

A Katharina Blum elvesztett tisztessége 2023. szeptemberében elnyerte a közönségdíjat a Városmajori Színházi Szemlén, a Junior Prima Díjas Hartai Petra pedig a Budapest a fiatal tehetségekért elnevezésű különdíjat érdemelte ki a címszerepért.A február 11-i előadást követő közönségtalálkozón itt lesz velünk az előadást rendező Máté Gábor, valamint a címszereplő Hartai Petra is. A beszélgetést ezúttal Váradi Júlia kulturális újságíró (Klubrádió) vezeti majd. Szeretettel várunk minden érdeklődőt a földszinti Galériateremben!

 Alföldi Róbert és Kovalik Balázs is itt lesz velünk március 23-án a Színházak Éjszakáján.

A Budaörsi Latinovits Színház idén először vesz részt a Budapesti Színházak Éjszakája programsorozaton, ráadásul egyedüli nem fővárosi színházként. Mi már nagyon várjuk március 23-át, hogy egész nap együtt lehessünk közönségünkkel. Hogy milyen izgalmas programokkal készülünk, a lenti linkre kattintva láthatják az érdeklődők, illetve a megvásárolt karszalag birtokában máris jelentkezhetnek három regisztrációköteles eseményünkre.

A nagy sikerű, telt házas januári előadás után február 10-én este másodszor is Budaörsön a Proton Színház előadása, a Mundruczó Kornél által rendezett Winterreise!

„Színház, film és zene nem mindennapi összefonódásának lehettünk tanúi: Mundruczó Kornél meglehetősen forró témához nyúlt. Nem egyszerű művészi nyelven megszólalni egy olyan kérdésben, mely ekkora indulatot vált ki ma is, és aktualitása miatt megköveteli a direkt megnyilatkozást.” (Revizor)

Facebook
Megosztás