Újból elmarad a vénasszonyok nyara a Városi Uszodában

2023-09-09 | Budaörs
Odakint tombol a nyár a Budaörsi Uszodában azonban az idén is elmarad a vénasszonyok nyara,vagyis az indián nyár.

Sajnos az idei nyárutón sincs változás a Budaörsi Uszodában. Ugyanazok a panaszok érvényesek az idei szeptemberi vénasszonyok nyarán is mint tavalyi évben ,amikor szintén arról panaszkodtak a strandolni vágyó vendégek,hogy nem lehet igénybe venni a külső medencéket. Szerencsére  a wellness és a belső uszodai tér továbbra is használható,de a kinti medencéket már-holott még tele vannak vízzel- már nem. A napozni vágyók ugyanúgy mint tavaly egy elkerített helyen kaphatnak ágyat,egyre szűkösebben, hiszen kicsi a hely

Érthetetlenül állunk ezelőtt a jelenség előtt. Csak emlékeztetőül szánom, hogy 2023.tavaszán későn nyitott a strand, felújítási munkálatokra hivatkozva,holott a koronavírus hosszú kényszerű bezárása idején bőven lett volna alkalom a  felújításra.De megtörtént, késve ugyan de megnyitott az uszoda kinti strand része.Szép számmal vették igénybe, hiszen ez a nagy lehetőség mindenki számra. Ezek után érthetetlen hogy mi ez a nagy sietség, miért szüntetik meg a kinti medencék használatát akkor,amikor mint pl a mai  napon 2023.szept,9-én a meteorológiai jelzés szerint 30 Celsius fokot éri el a hőmérséklet, ami egész hónapban kitart majd.

A szeptemberi előre jelzés szerint maradnak a 30 fokos nappali hőmérsékletek, vagyis még hivatalosan is  nyár van.Az őszi kellemes napsütésben még bőven lehetne strandolni. De a Budaörsi Városi Uszodában szó sincs erről.

Major Edit

 

Megosztás