Újévi első találkozás a Városi Klubban

2023-01-12 | Budaörs
Az év végi fergeteges szilveszteri parti után most 2023. január 12-én találkoztak újra a Városi Klub tagjai hogy még egyszer koccintsanak az új esztendőre.

A  szokásos csütörtök délutáni klub napon sokan jöttek el egymást üdvözölni, kicserélni az élményeket és meghallgatni Bartha Marcsit a klubvezetőt arról, hogyan tervezi a klub életet az új esztendőben.

Az első félév  programjait a Klubvezető Bartha Marcsi ismertette .A népszerű zenés délutánokat idén is megtartják, de lesznek kirándulások is például Szabadkára február 28-án. Ebben az évben is valószínűleg sokan keresik majd és vesznek részt népszerű kvíz vetélkedőkön:  március 23-án,április 13-án május 25-én és június 22-én.

Utazási iroda közre működésével lehetőség nyílik az év második felében Dél Spanyolországba utazni,ahová már tizennégyen jelezték is részvételüket.

A klubnak nemcsak budaörsiek a tagjai, hanem Törökbálint,Érd,Tök, Biatorbágy,Érd nyugdíjasai is szívesen jönnek el hétről hétre a foglalkozásokra.

Most a január 12-i klubnapon, az újesztendő tiszteletére pezsgőt bontottak, ami a  lila hagymás zsíros kenyér mellett  nagyon ízlett mindenkinek. Ezenközben szólt a harmonika muzsika, amelyet egyik klubtárs szolgáltatott. Újévet jó egészséget kívánva jó hangulatban telt el a Városi klub  első találkozója.

Major Edit

Megosztás