Újévkezdet a Bobák Klubban

2022-01-11 | Budaörs
2022. január 10-én a Bobák Országjáró Klub megtartotta az év első összejövetelét,amelyet többféle pezsgővel és finom süteménnyel ünnepeltek meg.. Jól esett mindenkinek a hosszúra nyúlt bezártság után.egy kis kikapcsolódás, jókedvű beszélgetés.

A hosszú kényszerbezártság után lassan hátunk mögött tudjuk a 2021-es évet, amely sajnos még mindig a vírussal való viaskodással telt el.  De az élet élni akar, amit mi sem bizonyít jobban, mint az hogy az idősebb korosztály is várja már az együtt töltött órákat a régen megszokott  összejöveteleket, amelyek értelmet adnak a minden napoknak és amelyek feloldják  az idős kor  magányát.

A Bobák Klub első közös találkozására 2022 január 10-én került sor a Nyugdíjas Házban ahol szép számmal jelentek meg a tagok. Úgy tűnik erőben és egészségben vészelték át az elmúlt időszakot és bizakodással néznek az idei év elé.

Mint azt lapunk előzőekben hírül adta a Bobák Klub nagy vesztesége volt Jelen Károly klub vezető  halála.

Ahhoz hogy a klub életben maradjon új klubvezetőt választottak a tagok Seres Béláné Etelka személyében, aki az új  vezetőséggel- Deczki Sándorné Marika és Jelen Károlyné Sárika – karöltve szervezi a klub további életét. Az idei év terveiben szerepelnek kulturális látogatások, kirándulások, és ünnepi összejövetelek.

Majd előkerültek a különféle pezsgővel töltött poharak , a finom sütemények,elhangzottak az újévi köszöntések. Mindenki örömmel töltött el egy kellemes pár órát egymás társaságában.

Major Edit

Megosztás