Zenés táncos klub délután

2022-05-21 | Budaörs
A Városi Klub hagyományosan megrendezett zenés táncos délutánjára ezen a héten csütörtökön került sor. Jól jött ez a lehetőség sokaknak hiszen a klub jelenti a találkozásokat a jó beszélgetéseket és a kikapcsolódást is ami mindenkire ráfér az elmúlt két év kényszerű otthonmaradás után.

Hamisítatlan jó kedvvel vettek részt a Városi Klub tagjai a zenés délutánon május 19-én a Jókai Mór Művelődési ház színház termében. Bartha Marcsi a klub vezetője örömmel üdvözölte a részt venni kívánó klub tagokat és mindazokat akiknek kedve kerekedett ezen a délutánon egy jó kedvű zenével,tánccal fűszerezett pár órát eltölteni.. Ez a rendezvény idén már a negyedik alkalom a találkozóra, ahová az érkezők nem jönnek üres kézzel,hiszen ilyen alkalmakra elkészülnek a finom házi sütemények, előkerülnek a jó borok és rövid italok is amelyek emelik az összejövetel fényét és természetesen a hangulatát.

Az egyik fontos kelléke a rendezvénynek a jó zenekar. Mint azt Bartha Marcsi a klub vezetője elmondta, nem is egy, hanem két zenésszel van kapcsolatban. Ébel István és Tóth István vagyis művésznevén Kristály Pisti akikre mindig számítani lelet a jó hangulat érdekében.

Ezen a rendezvényen Ébel István „nyomatta” a talp alá valót, ezért ülve senki sem maradt. A létszámot tekintve jelenleg 96 főt számlál a klub és ahogy elnéztem nem sokan maradtak  otthon. Mint mindenütt a nők vannak többségben így nem meglepő, ha férfi partner híján ezen a zenés délutánon a hölgyek kérték fel egymást, ami napjainkban már megszokott.

Ami a zenész repertoárját illeti a divatos modern táncritmusokon túl sok szép magyar nótát is játszott a társaságnak, amit sokan a remek ritmussal együtt énekeltek.

Természetesen volt tombola is, ahol sok szép nyeremény  talált gazdára. Tárgyakon túl még virágot is lehetett nyerni. A virágos ládát a törökbálinti Turi Ferenc biztosította.

A klub életében sok szép kirándulással betervezve hamarosan következik a nyár , ezért  majd csak szeptemberben találkoznak újra a klubtagok  a hagyományosan megrendezésre kerülő zenés klub délutánon.

Major Edit

Megosztás