Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Repülõ Majális lesz Börgöndön!

2019.05.11. @ 10:00 - 18:00

Idén is színes programokkal várja a kilátogatókat a Repülõ Majális. A Börgöndi repülõtéren tartott hagyományos családi rendezvény ezúttal május 11-én, szombaton 10 órától nyitja meg kapuit. Az érdeklõdõk részesei lehetnek a Magyar Vitorlázó Rally Kupának, lesz sétarepülés és ejtõernyõs ugrás.

Ha május, akkor börgöndi Repülõ Majális, amely tökéletes családi kikapcsolódást kínál a hétvégére! Az Albatrosz Repülõ Egyesület idén május 11-én, szombaton rendezi meg a nagy népszerûségnek örvendõ programot a Börgöndi repülõtéren.

A jó hangulatú, egész napos rendezvényen bemutatkozik az egyesület összes szakága, lehetõség lesz sétarepülésre, és a legbátrabbak a tandem ejtõernyõs ugrás is kipróbálhatják. A nézõk részesei lehetnek a Magyar Vitorlázórepülõ Rally Kupának, valamint a börgöndi LHBD futamnak. A remek hangulatot a színpadi programok garantálják majd, a gyerekeket pedig papírsárkánykészítéssel, arcfestéssel és ugrálóvárral várják a szervezõk.

A jelenlegi elõrejelzések szerint a szélsõséges idõjárás elkerüli szombaton Börgöndöt és környékét, amennyiben azonban a körülmények nem teszik lehetõvé a program megtartását, a szervezõk az egyesület honlapján, illetve az Albatrosz Repülõ Egyesület Facebook-oldalán adnak tájékoztatást a változásokról.

A nagyszabású, ingyenes programra a repülés szerelmeseit május 11-én, szombaton 10 órától 18 óráig várja majd a Börgöndi reptér!

OKK Fehérvár

Details

Date:
2019.05.11.
Time:
10:00 - 18:00