Események betöltése

Következő Események

Események keresése és nézet választás

Esemény nézet navigáció

július 2020

Csoportfoglalkozásokkal nyit a Jókai Művelődési Ház

július 2 @ 08:00 - október 1 @ 17:00
Tudj meg többet »

augusztus 2020

Családias zenetábor a Balaton közelében, aug. 3-8.

augusztus 3 @ 08:00 - augusztus 8 @ 18:00

Fülep Márk fuvolaművész és Fülep Benedek régizene-, furulyaművész szeretettel várja a fuvola és furulya hangszereken muzsikálók jelentkezését. A táborba aktív zenélésre jelentkezhetnek még családtagok (testvérek, szülők) és MÁS HANGSZERES (pl. cselló, fagott, zongora) tanulók, akik kamarazenei órákra járnak. A tábor fő célja a kreatív, játékos fejlesztés, és művészeti elmélyülés. S bár a helyszín nem part mentén fekszik, pihenésképpen akár a Balatonban is megmártózhatunk, vagy kirándulhatunk, ha időnk engedi. Szálláshely: Koppányvölgy Tábor, http://www.tortenetipark.hu/, jelentkezési határidő: 2020. július 1. Érdeklődni lehet telefonon:…

Tudj meg többet »

Kreatív alkotó és fafaragó tábor a Zichy Majorban

augusztus 3 @ 08:00 - augusztus 14 @ 16:00
Tudj meg többet »

Elsősegélynyújtás a játszótéren – ABS mellett

augusztus 5 @ 09:30 - 11:00

Ingyenes előadás az ABS melletti játszótéren augusztus 5-én, szerdán 9.45-kor kezdődően, a Magyar Vöröskereszt szervezésében.

Tudj meg többet »

Elsősegélynyújtás a játszótéren – tűzoltósággal szemben

augusztus 5 @ 11:00 - 12:00

A Magyar Vöröskereszt ingyenes előadása a budaörsi tűzoltó-állomással szemben (Stefánia u. elején) augusztus 5-én szerdán 11.00 órakor kezdődően.

Tudj meg többet »

szeptember 2020

Figaro házassága – színházi bemutató

szeptember 5 @ 19:00 - 21:00

Bemutató szeptember 5-én a Budaörsi Latinovits Színházban, rendező: Alföldi Róbert. További előadások: szept. 6, 18, okt. 6, 8, 25. Jegyek kaphatóak! Több info: https://latinovitsszinhaz.eu/eloadas/figaro-hazassaga/ (Fotó: Puskel Zsolt)

Tudj meg többet »

A Stardust Musical and Dance School vizsgakoncertje a JMMH-ban

szeptember 13 @ 18:00 - 20:00

A Stardust Musical and Dance School növendékeinek vizsgakoncertje. Az előadás első felében a gyerekek ismert musical slágereket adnak elő, a második felvonásban pedig a Grease című musicalből látható egy keresztmetszet! Mindezek után az illusztris zsűri eldönti, hogy kinek adja a legjobb színészi alakításért, a legkiemelkedőbb énekhangért és a legjobb tánctudásért járó elismerést! Jegyek a helyszínen kaphatóak, 2500 Ft-os áron. (Helyszín: Budaörs, Szabadság út 26.)

Tudj meg többet »

Születésnap – színházi bemutató

szeptember 26 @ 19:00 - 21:00

Pelsőczy Réka rendezésében, Thomas Vinterberg, Mogens Rukov és Lars Bo Jensen 1998-as dán filmje alapján, melynek címe The Celebration (Születésnap). A családfő 60. születésnapját ünnepelik. Váratlanul betoppan a "tékozló fiú" és felborul a rend. Elérkezik az igazság pillanata. Szereposztás: Helge Ilyés Róbert Else    Takács Katalin Christian  Chován Gábor Michael    Böröndi Bence Helene     Bohoczki Sára Mette     Páder Petra Helmut Mertz Tibor m. v. Poul Kocsó Gábor m. v. Nagypapa  Bregyán Péter Pia Nagy Katica Kim Miklós Marcell m. v. Michelle Szőts…

Tudj meg többet »
+ Események exportálása