60 éves jubileumot ünnepelt a Kisbéri Spartacus Sportegyesület

2019-08-12 | Kisbér
(Sajtófotó - MLSZ KEM Igazgatóság) A Kisbéri Spartacus Sportegyesület 60. évfordulója alkalmából rendeztek ünnepséget a kisbéri sportpályán.

A jubileumra a Fradi öregfiúk csapata érkezett, aki megmérkőzött a Kisbéri Spartacus megyei III. osztályban szereplő felnőtt csapatával.

Az eseményen részt vett és beszédet mondott  Sinkovicz Zoltán Kisbér Város polgármestere, Khéner László MLSZ megyei igazgató, dr. Veres Zoltán a megyei önkormányzat jegyzője, dr. Tamtom Péter a Kisbéri Spartacus elnöke, Falmann József volt szakosztályvezető  valamint Bánki József a Fradi öregfiúk csapatvezetője. Az ünnepséget a helyi mazsorett csoport fellépése színesítette.

Az esemény jótékonysági célt is szolgált, ugyanis aláírt Fradi mezt árvereztek el egy helyi család megsegítése céljából. A beszédekben elhangzott, hogy nagyon komoly fejlesztése valósultak meg az elmúlt években Kisbéren. Egy teljesen új öltözője épült  TAO-s forrásból, ezen felül az MLSZ Országos Pályaépítési Programjának keretében műfüves kispálya valósult meg valamint a sportpálya talaja is megújult.

A legutóbbi fejlesztés a villanyvilágítás kiépítése volt. A jövőben pedig a lelátó építését tervezi a klubvezetés. Dicső a múlt, de a jövő is nagyon biztató Kisbéren.

 

Sajtóközlemény – MLSZ KEM Igazgatóság

Megosztás