Karriernap Kisbéren és Oroszlányban

2019-10-21 | Helyi közélet
(fotó:Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal) "Komárom-Esztergom megye két újabb járásában szerveztek állásbörzét és információs napot: a héten Kisbéren és Oroszlányban várták az érdeklődőket a vállalkozások és a kormányhivatal Foglalkoztatási Osztályainak munkatársai.

Kisbéren a Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtár adott otthont a rendezvénynek, amelyen nagy létszámban jelentek meg diákok és jövőbeli munkavállalók. A karrierexpón résztvevő cégek mindegyike betöltetlen álláshellyel rendelkezik, amelyet ezen az alkalmon a helyi álláskeresők részére kínáltak.

Dr. Kancz Csaba köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy ennyien eljöttek az állásbörzére. A sok érdeklődő azt mutatja, hogy a térségben élők szeretnének dolgozni, vagy más szakmát is megtanulni, ami biztató a jövőre nézve, hiszen így számíthatnak a sikeres boldogulásra – mondta a kormánymegbízott.

Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere kiemelte: mindenki olyan munkahelyre vágyik, amelyet szeret, ahol megbecsülik, a munkáltatók pedig olyan munkaerőt szeretnének alkalmazni, akik megfelelő szakképesítéssel, szorgalmasan, megbízhatóan végzik el a rájuk bízott feladatot. Véleménye szerint ez az állásbörze kiváló alkalom arra, hogy a két fél egymásra találjon.

Oroszlányban a Bányászklub és Rendezvényház adott otthont az eseménynek, ahol 15 kiállító álláslehetőségei közül válogathattak a megjelentek. A résztvevőket Emődi Ferencné járási hivatalvezető köszöntötte, aki a cégek és a jövőbeli munkavállalók közti kapcsolattartás fontosságáról beszélt.

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal bízik abban, hogy továbbra is sikeresen folytatódik ez a projekt a megyében, és minél több ember jut álláshelyhez a kezdeményezésnek köszönhetően.”

 

Forrás:kormanyhivatal.hu/komarom-esztergom

 

Megosztás