Körözött gépkocsiról szerelte le a hatósági jelzéseket

2019-06-20 | Magazin
(fotó:police.hu) A kisbéri rendõrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amit egy 30 éves bakonyszombathelyi férfi ellen folytattak.

2018. október 12-én délelõtt érkezett a bejelentés a rendõrségre, hogy Bakonyszombathelyen, a Dózsa György úton áll egy hatósági jelzések nélküli BMV típusú személygépkocsi. A rendõrök megállapították, hogy a jármû körözését Franciaországban elrendelték.

A rendõri intézkedés közben megjelent a jármû 30 éves használója, akit a Monori Rendõrkapitányság körözött más bûncselekmény elkövetése miatt. A kisbéri rendõrök a gépkocsit és a hatósági jelzéseket is lefoglalták és a 30 éves bakonyszombathelyi férfit a rendõrkapitányságra elõállították.

A nyomozók a keresett személyt a Monori Rendõrkapitányság körözése alapján, valamint a BMV személygépkocsi hatósági jelzéseinek eltávolítása miatt is gyanúsítottként kihallgatták.

A Kisbéri Rendõrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bûntett elkövetése miatt folytatott eljárását a férfi ellen, akivel szemben a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a napokban, vádemelési javaslattal megküldték az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság  közleménye

Forrás:police.hu

 

Megosztás