Rendõrök találtak meg egy eltûnt tárkányi nõt

2019-04-12 | Magazin
(A kép illusztráció - Forrás:police.hu) A Komárom-Esztergom megyei rendõrök összefogása vezetett az eltûnt nõ megtalálásához.

Egy tárkányi nõ 2019. április 10-én késõ este tett bejelentést a rendõrségen, miszerint édesanyja eltûnt. A rendõrök a bejelentést követõen ellenõrizték a lakóhely környezetét, a településrõl kivezetõ utakat, azonban az idõs nõ nem került elõ.

Az egyenruhások a keresést másnap folytatták Lévai Imre r. õrnagy irányításával, akik a tárkányi polgárõrök közremûködésével végigjárták a lakatlan tanyákat, épületeket, miközben a Tevékenység-irányítási Központ munkatársai folyamatosan koordinálták a keresést.
 

Ekkor érkezett a bejelentés, miszerint Nagyigmándon látták az eltûnt személyt.

A Tatabányai Rendõrkapitányság szolgálati kutyát is bevont a keresésbe, a helyi körzeti megbízott, Csobán András r. fõtörzsõrmester pedig átnézte a térfigyelõ kamerák felvételeit.

A felvételeken feltûnt a nõ, ahogy egy férfival beszélget. A körzeti megbízott beazonosította a férfit, akirõl azt is tudta, hol lakik. A rendõrök ezután a férfi lakhelyére mentek, ahol megtalálták az eltûnt nõt, akit épségben átadtak hozzátartozójának.

Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság

Forrás:police.hu

 

Megosztás