Vadgázolás okozta a Rédénél történt súlyos balesetet - Képgalériával

2019-01-11 | Magazin
(Fotó: Kisbér Katasztrófavédelmi Õrs) Egy 42 éves férfi Suzuki Swift típusú személygépkocsival közlekedett Réde irányába a 8217-es számú úton 2019. január 10-én 12 óra 5 perc körül.

A gépkocsi elé jobb oldalról egy szarvas ugrott az úttestre. A sofõr nem tudta elkerülni az ütközést, elütötte a vadat, majd áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy 59 éves férfi által vezetett Skoda típusú személygépkocsival.

A baleset során a Suzuki sofõrje súlyos, a Skodában egy 59 éves nõi utas pedig könnyû sérüléseket szenvedett.

Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság

Forrás:police.hu

TOVÁBBI KÉPEK ITT:

http://komarom.katasztrofavedelem.hu/keptar/3/0/3758

ÉS ITT IS:

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/helyi-hirek/komarom-esztergom-megyei-osszesito-493

A Katasztrófavédelem közleménye:

"Csütörtök délben a Rédérõl Csesznek felé vezetõ úton két személygépkocsi összeütközött a havas úton. Az ütközés következtében az egyik jármû vezetõje súlyosan megsérült, beszorult az autóba. A másik autóban hárman utaztak, õk nem sérültek meg.

A segélyhívásra elsõként a rédei önkéntes tûzoltók értek ki, akik feszítõ- vágó berendezés segítségével megkezdték a sérült kimentését.

A késõbb kiérkezõ kisbéri és pannonhalmi hivatásos tûzoltók is bekapcsolódtak a mentésbe és kiszabadították a roncsba szorult, sérült vezetõt. A mûszaki mentés idejére teljes útzár volt a helyszínen."

forrás:media.katasztrofavedelem.hu

Megosztás