Viselkedése buktatta le a kisbéri férfit

2019-08-23 | Kisbér
(A kép illusztráció!) A rendőrök kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy 23 éves kisbéri férfit.

A járőrök 2019. augusztus 23-án a hajnali órákban közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából állítottak meg egy autót Győrben, a Kossuth Lajos úton. Az intézkedés alatt a járművezető zavartan viselkedett, erősen verejtékezett, majd a rendőrök által feltett kérdésre válaszolva elismerte, hogy az igazoltatását megelőzően kábítószert, pikót fogyasztott.

A helyszínen átvizsgálták a ruházatát és a csomagjait is, ennek során a férfi nadrágjának jobb első zsebében, egy műanyag fecskendőben, kábítószergyanús fehér kristályos anyagot találtak, amit lefoglaltak. Az intézkedők a 23 éves sofőrt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozói a kisbéri férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság  közleménye

 

Forrás:police.hu

 

 

Megosztás