A 81-es úti halálos balesetrõl - Képekben

2019-07-29 | Mór
(Fotó: Katasztrófavédelem) Kamionnal ütközött egy kisteherautó, és egy személygépkocsi is az árokba hajtott július 29-én délelõtt a 81-es fõúton, Mór és Bakonysárkány között.

A nyerges vontató az úton és a padkán bebicskázva állt meg, üzemanyagtartálya felhasadt, amelybõl a gázolaj a burkolatra folyt.

A kisteherautó a körülbelül három méter mély árokba csapódott, vezetõfülkéje szétszakadt. A baleset pillanatában egy személygépkocsi vezetõje félrekormányozta jármûvét, és az árokba hajtott.

A Fejér megyei katasztrófavédelmi mûveleti szolgálat irányítása mellett a móri önkormányzati és a bodajki önkéntes tûzoltók áramtalanították a jármûveket, és a közútkezelõ munkatársaival együttmûködve mentesítõ anyaggal szórták fel az útra folyt gázolajat, és a szétszóródott törmelékeket is félrerakodták.

A huszonhárom tonna papírt szállító kamiont a tatabányai hivatásos tûzoltókkal együttmûködve, daru csörlõjével húzták vissza az útra, majd szétkapcsolták a szerelvényt.

A traktor részt félrehúzták, a vontatmányt pedig egy másik nyerges vontatóra kapcsoltá – tájékoztatott Szabó-Bisztricz Anett tûzoltó fõhadnagy megyei katasztrófavédelmi szóvivõ.

Fotó: Katasztrófavédelem

ITT TOVÁBBI KÉPEKET LÁTHAT:

http://fejer.katasztrofavedelem.hu/keptar/27/0/3238

Korábbi tudósításunk:

https://www.minalunk.hu/kisber/?n=5&tartalom_id=47902&area=

Megosztás