Ápol, oktat, tanácsot ad, tervezget… Szakasits Edit és a Zöld Kutya 10 éve Móron

2019-08-27 | Mór
Szakasits Editnek immáron tíz éve hivatása kedvenceink ápolása. Amikor arra készültem, hogy ennek apropóján szót váltsunk, eszembe jutott: sokszor hallottam már, az embert az is minősíti, hogy bánik az állatokkal… – Nos, róla elmondható, négylábúink jó kezekben vannak nála.

Névjegy:

Zöld Kutya Grooming – tulajdonos: Szakasits Edit

Cím: Mór, Mónus Illés u. 2. Tel.: 06-30/384-0105

Honlap:www.zoldkutya.hu

A kutyakozmetika nyilvános Facebook oldala:https://www.facebook.com/pages/Z%C3%B6ld-Kutya-kozmetika/109548795793010?fref=ts

Nyitva: bejelentkezés alapján

Edit nyilvános Facebook oldala:https://www.facebook.com/szakasits.edit?fref=ts

-Utánanéztem: 2014. augusztusban az öt éves évforduló kapcsán beszélgettünk – mármint hosszabban.  Előtte-utána sok minden történt a szalonnal, illetve veled.  Mik voltak számodra a legfontosabb események, történések a tíz év alatt, mióta kutyakozmetikus vagy?

Igen, nem telt eseménytelenül ez a 10 év…  ?

Az első, legfontosabb az a bő 2 év volt, amit a mesterem mellett eltölthettem a vizsgám után. Nélküle nem lennék az, aki mára lettem, talán már nem is foglalkoznék ezzel…

Volt egy csomó próbálkozás kisebb üzletekkel, üzlettársakkal, ami nem hozott túl nagy sikereket, be kellett látnom, hogy ezt a szakmát csakis olyan társakkal lehet csinálni, akik szintén 100%-ot adnak bele mind üzletileg, mind emberileg, hála a sorsnak, mostanra össze is hozott ilyen emberekkel.

Azt gondolom, hogy minden sikerből és bukásból rengeteget tanultam, mindig megpróbáltam eddig is – és ezután is így teszek – a lehető legjobbat kihozni.

Nagyon boldog vagyok, hogy a 10 év alatt elértem azt, hogy a vendégeim már miattam, az én munkám színvonala miatt keresnek fel, nem azért. mert épp én vagyok a legközelebb/legolcsóbb/legkézenfekvőbb választás. Ezt kevesen érik el, főleg ilyen rövid idő alatt.

Ez egy nagyon felhígult szakma, kevés az igazán jó szakember – nem csak itthon, külföldön is -, ezért különösen nagy rajtunk a felelősség, hogy kompromisszumok nélkül nyújtsuk azt a minőségi szolgáltatást, amit csak nálunk érhetnek el a gazdák és tenyésztők.

A Zöld Kutya tavaly a Jogvédő Hivatal oltalma alá került, ezzel (is) egyedülállóak vagyunk a szakmában.

A TELJES CIKK ITT OLVASHATÓ:

http://mormost.hu/2019/08/27/apol-oktat-tanacsot-ad-tervezget-szakasits-edit-10-eve-a-palyan/

 

 

Megosztás