Van egy jó ötlete Móron? - a Városi Közmûvelõdési Közalapítvány pályázati kiírása

2019-05-07 | Helyi közélet
Ha úgy gondolja, hogy Mór kulturális életéért, annak fejlesztésért ön is tudna tenni...ha jó ötletei vannak... ha gazdagítaná, színesítené a város életét...ha a ápolná a hagyományokat - akkor jelentkezzen:

Mór Városi Önkormányzat képviselõ-testülete által alapított Városi Közmûvelõdési Közalapítvány pályázatot hirdet 2019. évre:
 

Pályázhat minden olyan bejegyzett civil szervezet (alapítvány és egyesület), helyi közösség, mûvészeti csoport, amely a város kulturális tevékenységének fejlesztéséért, gazdagításáért, a helyi mûvelõdési, mûvészeti élet területén a hagyományos értékek megõrzéséért és új értékek létrehozásáért folyamatosan tevékenykedik.
 

A pályázóknak a pályázathoz szakmai programot és részletes költségvetési kimutatást kell készíteni.
 

A pályázaton elnyert támogatás nem használható fel politikai, hitéleti, sport és vendéglátóipari, illetve az iskolarendszerû oktatással szorosan összefüggõ tevékenységre.
 

A pályázatok elbírálásánál elõnyt élveznek azok a helyi civil szervezetek, amelyek programjaikkal Mór város kulturális életét színesítik vagy ezzel összefüggésben kiadványt jelentetnek meg.
 

A pályázatokat a Városi Közmûvelõdési Közalapítvány címére (8060 Mór, Szt. István tér 6.) lehet benyújtani személyesen (Humánügyi Irodán), vagy postai úton.
 

A pályázatok benyújtásának/postázásának határideje: 2019. május 30.
 

Beküldési cím: Városi Közmûvelõdési Közalapítvány
 

8060 Mór, Szent István tér 6.
 

A borítékon kérjük feltüntetni

 

„VÁROSI KÖZMÛVELÕDÉSI KÖZALAPÍTVÁNY: PÁLYÁZAT”
 

Határidõ túli, valamint a hiányosan érkezett pályázatokat a kuratórium nem fogad el. A pályázatok 30 napon belül elbírálásra kerülnek.
 

Mór, 2019.május 6.
 

dr. Némethné Utry Edit
 

Városi Közmûvelõdési Közalapítvány elnöke
 

Dokumentumok: 
 
Csatolmány Méret
Microsoft Office dokumentum ikonja Pályázati adatlap és kötelezõ mellékletek 69.5 KB

Forrás:mor.hu

Megosztás