90 helyett 173-al a 81-esen - Képekkel

2019-03-22 | Magazin
(Fotó:police.hu) Bírsággal és büntetõponttal sújtottak egy motorost gyorshajtásért a kisbéri rendõrök.

A kisbéri rendõrök 2019. március 21-én a 13-as és a 81-es számú fõúton végeztek sebességellenõrzést. A délelõtti órákban egy szlovák hatósági jelzésû motorkerékpárost állítottak meg, aki Kisbér felõl Mór irányába a megengedett 90 km/h sebesség helyett 173 km/h-val közlekedett. A férfival szemben a rendõrök közigazgatási bírságot és hat büntetõpontot szabtak ki.

Egy héttel korábban ugyanezen az útszakaszon egy külföldi hatósági jelzésû személygépkocsi vezetõje 125 km/h, míg egy magyar forgalmi rendszámú gépjármûvezetõ 131 km/h sebességgel közlekedett. 

A kedvezõ idõjárási viszonyok miatt egyre többen közlekednek az utakon és egyre több a motorosok száma is, ezért a rendõrség felhívja a közlekedõk figyelmét a közlekedési szabályok betartására.

A motorosok, mint a közlekedés legvédtelenebb résztvevõi, nagyobb kockázatnak vannak kitéve. A jármûvezetõknek az átlagosnál is nagyobb óvatossággal kell figyelniük rájuk.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a sebességhatárok be nem tartása potenciális balesetveszélyt hordoz magában. A gyorshajtó jármûvezetõk nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik!

 Kérjük a jármûvezetõket, hogy minden esetben tartsák be az elõírt sebességhatárokat!

 „…hogy mindenki hazaérjen!”

A Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság  közleménye

Fotók:police.hu

1

2

Fotók:police.hu

 

 

Megosztás