A 81-es útra dõlt a kivágott fa

2019-05-04 | Magazin
(Fotó:police.hu) A móri rendõrök befejezték a vizsgálatát annak az ügynek, amely során egy kivágott fa az útra dõlt, és egy arra járó kamion nekiütközött.

A móri rendõrök arról kaptak bejelentést 2019. március 14-én délután, hogy Fehérvárcsurgó külterületén, a 81-es fõúton az út mellett kivágott fának ütközött egy kamion.

A rendõrök kiérkeztek, és megállapították, hogy az út mellett fakitermelési munkát végzõ 37 éves karcagi K. Lajos egy 45 cm átmérõjû nyárfát vágott ki úgy, hogy nem gondoskodott a fõút forgalmának jelzõõrrel történõ irányításáról.

A fakivágás során a nyárfa a fõútra dõlt, és az úton haladó kamion annak nekiütközött. A teherautó sofõrje még idõben észlelte mindezt, és próbálta elkerülni az ütközést, de a jármûvel a kidõlt fának ütközött.

A baleset során személyi sérülés nem történt.

A Móri Rendõrkapitányság közlekedés biztonsága elleni vétség miatt indított eljárást, majd a karcagi férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendõrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban az illetékes ügyészségnek átadták.

A Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság közleménye

 

Forrás:police.hu

Megosztás