A móriak rendezték, a bodajkiak nyerték

2019-04-18 | Magazin
(Fotó:Bodajki Önkéntes Tûzoltó Egyesület) A Móri Önkormányzati Tûzoltóság idén is megrendezte a Szent Flórián Futamot.  Ez egy vidám megmérettetés. A versenyrõl a Bodajki Önkéntes Tûzoltó Egyesület Facebook oldalán közölt részletes élménybeszámolót:

A bodajkiak sorait idézzük:

A Móri Önkormányzati Tûzoltóság Szent Flórián ünnepe alkalmából rendezte meg a III. „FLÚGOS” Futamot. A verseny reggel 8 óra után egy picivel vette kezdetét Móron, s ott is fejezõdött be délután három óra után.

Az idei állomások közé idén Bodajk is becsatlakozott, így a csapat egy része elindult a versenyen, másik része pedig itthon várta az ide érkezõ versenyzõket.

A futam útvonala a következõképpen alakult: Mór, Oroszlány, Környe, Vértessomló, Császár, Bakonyszombathely, Réde, Bakonyoszlop, Bodajk, Mór. Minden helyszínen más és más feladatot kellett végrehajtanunk. Volt ahol kimondottan tûzoltós feladat várt ránk, de volt olyan is, ahol mókás sorversenyt kellett idõre teljesíteni.

Délután Mórra visszaérve gulyással vártak mindenkit a rendezõk, majd eredményhirdetés után jött a torta.

A kilenc állomás feladatait tûzoltóink teljesítették a legsikeresebben, így büszkén térhettünk haza az I. helyezettnek járó kupával és értékes nyereménnyel.

Összességében nagyon jól éreztük magunkat, egy remek csapatépítõ nap volt.

További képek ITT!

Megosztás