A tanulást segítõ infrastrukturális fejlesztés Bakonycsernyén

2019-07-19 | Magazin
Bakonycsernye Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erõforrás Operatív Program EFOP-4.1.7-16 számú „A közösségi mûvelõdési intézmény- és szervezetrendszer tanulást segítõ infrastrukturális fejlesztései” címû felhívása keretében sikeresen pályázott a Béketelepi klub felújítására, melyhez 20 millió forint vissza nem térítendõ európai uniós támogatást nyert.

A projekt célja a Bakonycsernye Nagyközség Önkormányzatának tulajdonában és üzemeltetésében levõ Béketelepi Kultúrház épület belsõ felújítása, korszerûsítése, projektarányos akadálymentesítése, tanulási-, képzési-, szakköri- csoport és klubhelyiségek kialakítása.

A projekt keretein belül megtörtént a belsõ nyílászárók, a padlóburkolatok cseréje, válaszfalak bontása-építése, falburkolatok javítása, festése, vizesblokkok felújítása, valamint egy akadálymentes mosdóhelység is kialakításra került. Mindezek eredményeként 3 db legalább 15 fõbõl álló csoport befogadására, leültetésére és egyidejû foglalkoztatására alkalmas oktató- foglalkoztató tér került kialakításra, felújításra.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében az EFOP-4.1.7-16 számú A közösségi mûvelõdési intézmény- és szervezetrendszer tanulást segítõ infrastrukturális fejlesztései címû pályázati felhívás keretében valósul meg 20 millió forint összegû vissza nem térítendõ európai uniós támogatás segítségével.

Kedvezményezett: Bakonycsernye Nagyközség Önkormányzata

Projekt címe: A tanulást segítõ infrastrukturális fejlesztés Bakonycsernyén

Projekt száma: EFOP-4.1.7-16-2017-00153

Támogatás összege: 19 995 500 Ft

Forrás:ÖS

Megosztás