Baleset a 81-es fõúton Söréd és Magyaralmás között - Frissítve!

2019-06-11 | Magazin
Magyaralmás és Söréd között egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött.
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. június 11-én 8 óra 25 perc körül a 81-es számú fõút 16+250 kilométerszelvényében, Söréd és Fehérvárcsurgó közötti szakaszon, ahol eddig tisztázatlan körülmények között egy teherautó egy személygépkocsinak ütközött, majd az árokba tolta. Az elsõdleges adatok szerint egy személy megsérült a balesetben.

A helyszíni szemle és a mûszaki mentés idejére a rendõrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Kerülni Fehérvárcsurgón és Bodajkon keresztül lehetséges.

Kérjük az arra közlekedõk fokozott figyelmét és türelmét!

A Fejér Megyei Rendõr-Fõkapitányság közleménye

A Katasztrófavédelem közleménye:

Fehérvárcsurgó és Söréd között a fõutat teljes szélességében lezárták.
Összeütközött egy kamion és egy személygépkocsi a 81-es fõúton, Söréd és Magyaralmás között.

A baleset következtében a személyautó az árokba csapódott, a jármû vezetõjét a székesfehérvári hivatásos és a móri önkormányzati tûzoltók szabadították ki feszítõvágó segítségével. A mûszaki mentési munkálatokat a katasztrófavédelmi mûveleti szolgálat irányítja. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

2019 június 11 09:11 – kedd

FRISSÍTÉS:

Befejezõdött a baleset helyszínelése.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. június 11-én 8 óra 25 perc körül a 81-es számú fõút 16+250 kilométerszelvényében, Magyaralmás és Söréd között. Eddig ismeretlen ok miatt egy teherautó és egy személygépkocsi összeütközött és egy ember megsérült.

A rendõrök befejezték a baleset helyszínelését, a fõút érintett útszakaszán 9 óra 50 perctõl újra zavartalanul haladhat a forgalom.
 

2019. 06. 11., k – 09:54

Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság

 

 

 

Megosztás