Fél nap alatt megtaláltak egy Csókakõrõl eltûnt idõs hölgyet

2019-07-10 | Magazin
(Fotó:police.hu) A gyors összefogásnak köszönhetõen találták meg az eltûnt idõs hölgyet Fejér megyében.

A rendõrségre érkezett bejelentés 2019. július 9-én 21 óra 30 perc körül, hogy Csókakõn az idõsek otthonából eltûnt egy 84 éves nõ.

A Fejér megyei rendõrök a bejelentést követõen azonnal megkezdték a keresést, mivel a hölgy idõs kora miatt térben és idõben nehezen tájékozódott.

Ezzel egyidõben a Móri Rendõrkapitányság bûnügyi állománya adatgyûjtéseket, meghallgatásokat végzett, valamint a környék térfigyelõ-kamera felvételeit ellenõrizte.

A kiterjesztett keresésbe idõközben bekapcsolódtak a Készenléti Rendõrség rendõrei, a móri tûzoltók, polgárõrök, valamint a környék erdészei és vadászai, akikkel együtt közel 50 fõ kereste az eltûnt nénit.

A Készenléti Rendõrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Légirendészeti Szolgálat egyik helikoptere, a keresés során Csókakõtõl mintegy 5 kilométerre jelezte 2019. július 10-én 11 óra körül a kutatásban résztvevõ egységeknek, hogy az eltûnt hölgyet egy erdõs terület szélén észrevette.

A helyszínre érkezõ rendõrök a nénit megtalálták, majd a mentõszolgálatot értesítették, akik az idõs hölgyet a székesfehérvári kórházba szállították.

A Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság  közleménye

Megosztás