Kiskorút erõszakolt meg és bántalmazott Oroszlány és Bokod között

2019-02-19 | Magazin
A Komárom-Esztergom Megyei Fõügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki húsklopfolóval bántalmazott egy kiskorú lányt, majd háromszor megerõszakolta - közölte a megyei fõügyész hétfõn az MTI-vel.

Reszl Ildikó tájékoztatása szerint a férfi tavaly áprilisban az Oroszlány és Bokod közötti földúton a bokrok közé csalta a lányt, majd hátulról húsklopfolóval háromszor fejbe ütötte, fojtogatta, és megerõszakolta.

    A férfi ezután sem engedte távozni a kiskorút, sátrat állított fel a helyszínen, majd a sértettet még kétszer megerõszakolta.

    A lánynak a bántalmazás következtében arccsonttörése, orrcsonttörése, több zúzódása és horzsolása keletkezett, továbbá a nyakát érõ szorítás alkalmas volt reflexes szívmegállás, azaz halálos eredmény elõidézésére – közölte a fõügyészség.

    Az elkövetõ ellen tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erõszak, életveszélyt okozó testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt emeltek vádat.

    Az ügyészség indítványozta, ha a szexuális erõszak miatt már korábban elítélt férfi az elõkészítõ ülésen a bûncselekmények elkövetését beismeri, úgy õt a Tatabányai Törvényszék 12 év fegyházbüntetésre ítélje.

-MTI-

Megosztás