Nõnapi vendégségben voltak a móri bányász nyugdíjasok

2019-03-11 | Magazin
"A mûszaki középiskola nagytermében Eichardt János az oroszlányi Bányász Nyugdíjas Szakszervezet vezetõje és Lazók Zoltán polgármester üdvözölte és köszöntötte a mintegy százharminc jelenlévõt szombat délután, köztük a Várgesztesrõl, Vértessomlóról és Mórról érkezõ tagtársakat.

– A férfiak életében mindig központi szerepet játszott a nõ. Nélkülük nincs élet, boldogság, szenvedély, és nincs öröm, szeretet.
 

Nemcsak adják az életet, hanem éltetik is azt, szeretettel, simogatással, kedvességgel. Mindezt teszik azért, hogy rohanó világunkban legyen egy kis sziget számunkra, a gondoskodás, a nyugalom szigete. Kívánom minden ünnepeltnek, hogy életük minden napján vegye õket, körül szeretteik figyelme, tapintata, ragaszkodása. A szeretet, mert a "világ összes anyagai között a szeretetnek van a legerõsebb kötõképessége, és a legnagyobb a teherbíró ereje".
 

Köszönjük, hogy vannak nekünk, hogy célt és értelmet adnak életünknek – fogalmazott a városvezetõ, majd ezt követõen a szakszervezeti tagság, a nyugdíjasok érdekében végzett kiemelkedõ munkásságáért Papp Sz. Lászlóné vehette át a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete (BDSZ) elismerõ oklevelét.
 

A délután további részében a fõvárosi a Hevesi Sándor színtársulat mûvészei és a Flepp együttes szórakoztatta az ünnepelteket és kísérõiket."

 

Forrás:oroszlany.hu

 

 

Megosztás