Új családi-közösségi tér nyílik Móron!

2019-03-11 | Magazin
(A kép illusztráció!) Járt már úgy, hogy szeretett volna egy jó munkahelyi bulit, családi eseményt, tágabb baráti rendezvényt összehozni,  de nem vendéglátóhelyen, nem nyilvános helyen, nem otthon, ám mégis hangulatos környezetben, ámde… - jött a nagy kérdés: akkor hol?

Nos, az ilyen – és hasonló – esetekre gondolva nyitja meg a Party Pincét Mór belvárosában a Vörös Torony Fogadó.  Minapi találkozásunkkor Lencsés Erika nagy lelkesedéssel sorolta, miért is vásárolták meg az egykor "Patakparti Rusi Pinceként"mûködött helyet a Vámosközben…  Megvallom, egykori klubvezetõként, játékmesterként kicsit nosztalgikus hangulatban hallgattam elképzeléseit, terveit – különösen az egyiket.

No, de mik ezek, és mikortól válnak valóra? 

Nagy munkában vannak, a felújításnál tartanak, hogy újjávarázsolják a pincét és a teraszt.  Úgy tervezik, májustól várják a helybelieket és persze a környékbelieket, meg a messzebbrõl érkezõket.

Elsõdlegesen bérbe adni szeretnék a helyet, mely a pincében 35-40 fõt, a teraszon pedig még ugyanennyi vendéget tud fogadni.

Természetesen már korábban is hívhatják ezen a telefonszámon: 06 30 570 88 66 – gondolva például a közelgõ ballagásra..  Ez persze csak egy ötlet, hisz bármely családi eseménynek, ünnepnek örömmel adnak helyet.

Várják munkahelyi közösségek, baráti társaságok érdeklõdését csapatépítõ tréningek, meetingek megrendezésére, vagy névnap, brigád buli, stb. szervezésére.  Bármelyik programnak méltó helyszíne lesz a Party Pince.

Fontosnak tartotta elmondani, hogy itt NEM LESZ fogyasztási kényszer, nem lesz klasszikus vendéglátás, hanem igazán OTTHON érezheti magát mindenki – nagyok és kicsik, idõsebbek és fiatalabbak egyaránt!

Elõször meglepõdtem, mikor Lencsés Erika közölte: NEM LESZ wifi, nem lesz térerõ! Aztán megértettem, mikor hozzátette: ez nem spórolásból történik, hanem azért, hogy egymásra figyeljenek az emberek, így sokkal inkább megteremthetõ arra a pár órára az igazi családi-baráti hangulat, a minõségi kikapcsolódás!

Azt is megtudtam tõle, hogy NEM terveznek állandó nyitvatartást, DE alkalmanként  PROGRAMOKAT SZERVEZNEK, mint pl.:

-KOCSMAKVÍZ felnõtteknek (ilyenek több nagyvárosban nagy sikerrel mennek, Móron hiánypótlónak szánják)

HÍVNAK VENDÉGEKET (érdekes elõadással, õstermelõk részvételével)

-GYEREKEKNEK bohócot, játékmestert, animátort

…a többi pedig még alakul, ehhez várják az ötleteket, javaslatokat.

A nyitásig még jelentkezünk, akkor már fotókkal, új információkkal,  miegyébbel!

Addig is még egyszer – ITT LEHET ÉRDEKLÕDNI a helyiség bérlése ügyében: 06 30 570-8866
 
                                                                                                   
                                                                Nagy Pál

 
 

 


 
 A képek illusztrációk!

(X)

Megosztás