A dobogó tetején végeztek a móri lányok

2019-04-15 | Sport
(Fotó: Acro Dance SE engedélyével) Ismeri a kedves olvasó az akrobatikus rock and rollt?  Ezúttal ugyanis errõl lesz szó.  Mostantól talán az eddigieknél tájékozottabbak leszünk mindannyian e sportágban, mert - várhatóan - idõnként beszámolunk a móri lányok eredményeirõl.

Elsõként mindjárt arról, hogy a múlt hét végén megrendezett TLC Acro Dance Nyugat-magyarországi Területi Táncversenyen kisformációban (wonder) elsõ helyezést értek el!  

Õk egyébként mindannyian 13-14 évesek, junior kategóriában táncolnak.

Sõt: mint megtudtam, egyben a Nyugat-magyarországi területi ranglista 2. helyezettjei és az országos ranglista 5. helyezett csapata.

A móri lányok megérdemlik, hogy név szerint is említsük õket:  Katona Liza, Pongrácz Lili, Staudt Szidónia, Szatzker Anna, Peidl Nárcisz és Szabadkai Luca (õ Zámolyon él).

Nagyformáció (selection) versenyszámban is tagjai mindannyian az egyesület csapatának. Ebben a számban is területi ranglista 2. helyezettek és országos ranglista 5. helyezettek.

Pongráczné Baka Tünde – aki fentiekrõl is tájékoztatott – azt is elmondta, hogy április elsõ hétvégéjén Lengyelországban, Krakkóban versenyeztek a balatonfüredi székhelyû Acro Dance S.E. színeiben.  A móri tinédzserek  – fentieken kívül mások is – Székesfehérvárra járnak edzésre, ott készülnek a versenyekre.

                                                 
                                                                    Nagy Pál

Megosztás