Hungaria Classic 2019 - Oldtimerek Móron!

2019-02-13 | Sport
(Fotó:Facebook) Az Oldtimer Szuperkupa szezonnyitó futama 2019. április 27. (szombat), Mór - Budapest.

"Tavaly elsõ alkalommal rajtolt Mórról a Hungaria Classic, a legrégebbi hazai 1/100-as veteránautós túraverseny. A borairól is híres városban már többször megfordult a HC mezõnye, ismertük adottságait, és a helyi városvezetés mellett a vendéglátósok és a lakosság lelkes hozzáállása miatt döntöttünk úgy, Mór legyen nemcsak a rajt, de az ebéd helyszíne is. Az egész versenyt jellemzi a változatos gasztronómia. A reggeli regisztrációhoz a Pékesség gondoskodik sütikrõl, ebédnél az Ezerjó étterem fogásai a házias ízekkel kényeztetnek.

A Budapestre, pontosabban Óbudára befutó mezõny a Buda Gourmet étteremben a díjkiosztós vacsorán élvezheti a kulináris élményeket. Az esõs idõ ellenére jól sikerült a tavalyi verseny. A 2019-es túra körülbelül 250 kilométeres útvonalán természetesen lesznek ismerõs helyszínek, de ezeket igyekszünk új oldalukról is megmutatni, más irányból megközelíteni. Tavaly az 1/100-as mért szakaszok feladataiban "múltidézés" volt, idén ismét a tempósabb, gyors döntéseket igénylõ kiírások határozzák meg a Hungaria Classic jellegét.

Az utóbbi években az Oldtimer Szuperkupa feladatait, a szervezõk gondolkodását már meglehetõsen kiismerõ versenyzõk miatt hatalmas rutint szerzett a mezõny, rendkívül szorosak lettek az eredmények. Hogy ne csak megszokásokból versenyezzetek, ismét régebbi hazai, illetve külföldi, általam is kipróbált mért szakaszok ihlettek azok kigondolásánál. A versenykiírás, benne a legfontosabb információkkal már elérhetõ. A szokásos, online nevezés gyors és egyszerû, néhány perc alatt el is küldhetõ, hogy Te is ott lehess a legrégebbi hazai 1/100-as indulói között.

 

A nevezési díj 80.000 Ft egy kétfõs, autós csapat részére, mely a részvételen kívül a teljes ellátást (reggeli, ebéd, díjkiosztós vacsora) is magában foglalja."

Nevezési és befizetési határidõ: 2019. április 17. (szerda)

Forrás:az esemény honlapja

 

Megosztás