Motorra termett! Jól kezdte az idei versenyszezont Kovács Brayen Dominik

2019-03-25 | Sport
(Fotó: Mx Wolrds - A képet Kovács Gábortól kaptuk) Március utolsó elõtti hétvégéjén kezdte az idei versenyszezont a móri Kovács Brayen Dominik, mégpedig az Országos Bajnokságon:

A kis motorversenyzõ édesapja, Kovács Gábor arról tájékoztatott, hogy nagyon laza, homokos, mély talaj várta a versenyzõket. "A nagymotorok is szinte nyögtek, alig haladtak" – mondta.

Hozzátette még: "aztán jöttünk mi a kis motorokkal.  Szabadedzésen egy kört tudtunk menni rossz áttétel és gumi választás miatt, de utána megtaláltuk a megfelelõ gumit és beállítást. Így a mért edzésen a miniben a legjobb idõt tudtunk menni."

Brayen versenyeredményérõl kérdésemre elmondta, hogy az elsõ futamban elsõ lett, a második futamban elrontotta a rajtot, bennragadt a rajtgépben, így aztán utolsónak rajtolt el. A második körben fokozatosan jött fel, a negyedik körben már az elsõt üldözte. Így második lett.

Összetettben szintén a második helyen végzett!

A továbbiakról ezt tudtam meg tõle: Pannonhalmán lesz a következõ verseny március 31-én vasárnap. Kérte, hogy említsem meg: köszönik szponzoraiknak (Ottomax, Universalmotor, HP moto sk,  GumiSprint,  Tutimosó Mór)  a támogatást!

Megosztás