A zaklatásról és az ADHDról is szó esik a második Kincsestár Konferencián

2019-11-15 | Székesfehérvár
A SZÉNA Egyesület a Családokért második alkalommal szervezi meg a gyakorlatorientált, használható eszközöket és nem utolsó sorban inspirációt adó Kincsestár konferenciát, melynek célcsoportja a gyermekekről gondoskodó felnőttek: a szakemberek és a szülők

A program összeállításánál a mindennapi tevékenység és munka során felmerülő, elakadásokat jelenthető témákra fókuszáltak, így szó lesz a szivatásról, zaklatásról, online zaklatásról; az élményalapú közösségépítésről; valamint a nonverbális kommunikációról.

A rendezvény záró nagyelőadásának címe: ADHD-val élni és élni hagyni, melynek előadói a Bethesda Gyermekkórház ADHD Centrumának munkatársai.

A konferencia célja a fejlődési lehetőség biztosítása mellett olyan keretek nyújtása, melyek elősegítik a lelki felfrissülést és az inspirációt.

 

A konferencia helyszíne: Székesfehérvár, Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház (Liszt Ferenc u 1.)

A konferencia időpontja: 2019. november 26. (kedd) 12.00 – 16.30

 

A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Bővebb információ és regisztrációs link a www.szena.hu oldalon található.

 

A rendezvény Dr Cser-Palkovics András Polgármester Úr és Székesfehérvár MJV Önkormányzatának támogatásával, valamint a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ szakmai együttműködésével valósul meg – tájékoztatott a SZÉNA Egyesület.

Megosztás