Fehérvár Fényei az állatokért – fáklyás felvonulás szombaton este a Belvárosban

2019-10-02 | Székesfehérvár
(A kép illusztráció) Idén is megszervezik a Fehérvár Fényei című állatvédelmi programot Székesfehérváron, az állatok világnapja alkalmából. Október 5-én, szombaton késő délután a Szent István térről indul és este a Magyar Király Szállónál ér véget a menet.

A programot ismét közösen rendezi meg a HEROSZ Fehérvári Állatotthona, valamint a Dog Garden Kutyapanzió és Kutyanapközi. Az állatok világnapjához kapcsolódó fáklyás felvonulással ismét felhívják a figyelmet az állatbántalmazásokra, a kellő súlyú szankcionálásra, az állatvédelem és a minőségi állattartás fontosságára.

A résztvevők október 5-én, szombaton 17.30 órától gyülekeznek a Szent István téren, ahol 18 órakor Győrfi Henriett, a Dog Garden trénere és Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthonának vezetője mondanak megnyitó beszédet. A felvonulókat a Princess TSE – Mátyásdomb majorett csapata kíséri végig a Fő utcán egészen a Magyar Király szállóig.

Az eseményre szeretettel várják az állatvédelemmel foglalkozó vagy az állatvédelmet pártoló civil szervezeteket és magánszemélyeket egyaránt. Akinek kedve van, saját házi kedvencét is elhozhatja a figyelemfelhívó rendezvényre.

 

OKK Fehérvár

 

Megosztás