Foci az ünnepek között is

2019-12-23 | Székesfehérvár
Fehérváron hagyományosan a két ünnep között is pezseg a sportélet: idén december 27. és 30. között rendezik a Videoton Oktatási Központban a XX. Videoton FCF Baráti Kör Egyesület Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivál Családi Sport- és Egészségnapok Határok Nélkül című, hagyományos év végi városi fociünnepet. A négy napos eseményre a sportolók és a szurkolók mellett a családokat is várják, akiknek számos kiegészítő programmal készülnek a szervezők.

Sokan készülnek rá, hogy karácsony elteltével néhány kellemes napot töltsenek együtt a VOK-ban, ahol ismételten aktív, tartalmas kikapcsolódási lehetőség fogadja azokat, akik ellátogatnak a Videoton FCF Baráti Kör Egyesület által szervezett huszadik kispályás futball tornára. A hagyományosan a két ünnep közötti, négynapos rendezvényen december 27-től egészen december 30-ig megint megmozgatják az utánpótlás korosztály csapataitól az öregfiúkig mindazokat, akik a különböző tornákra beneveznek. Ezúttal is határokon innen és túlról érkeznek majd a csapatok, valamint lesz gyermek, női és szurkolói torna is.

Az Öregfiúk és a Szurkolói Kupa résztvevői hagyományosan az első napon, december 27-én lépnek pályára, tizenkét, illetőleg nyolc csapattal. December 28-án, szombaton elkezdődik a nagy nemzetközi felnőtt kupa, amelyen huszonnégy csapat vesz részt. Szintén szombaton lesz a Női Focikupa. A gyerekek örömére az U7 korosztálytól meghirdetett amatőr ketrecfoci-bajnokság is megrendezésre kerül. A zárónapon, 30-án, hétfőn a nagy torna egyenes ági küzdelmei zajlanak majd, illetve megrendeznek egy gálamérkőzést is, amelyen az 1988/89-es szezon Videoton csapata lép majd parkettre.

 

OKK Fehérvár

 

Megosztás