Lopás miatt keresik a fehérvári rendőrök

2019-08-21 | Székesfehérvár
(Fotó:police.hu) A székesfehérvári rendőrök lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételen látható férfit.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozást folytat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen elkövető 2019. július 18-án 21 óra 50 perc körül Székesfehérváron, egy Móri úti gépjárműjavító műhely telephelyére betört, majd onnan eltulajdonított egy kasszát a benne található készpénzzel együtt.

A férfi átlagos testalkatú és 20-35 év körüli. Az elkövetéskor fekete-fehér sportcipőt, terepmintás hosszú nadrágot, rövid ujjú pólót, világos baseball sapkát, továbbá világos hátizsákot viselt.

Az elkövetőről fényképfelvétel áll a rendőrség rendelkezésére.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a férfit, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

 

Megosztás