Nyárbúcsúztató Családi Nap a Palotavárosban

2019-09-10 | Székesfehérvár
A TOP-6.9.2-16-SF1-2018-00001„Helyi közösségfejlesztés Székesfehérváron” című projektkeretében szervez Nyárbúcsúztató rendezvényt a SZÉNA Egyesület.

A programra – melynek fővédnöke Viza Attila önkormányzati képviselő – 2019.09.13-án (péntek) 16 órától várják a családokata Családok Ligetében, a Rác utca és a Bátky Zsigmond utca által határolt játszótérnél.

A rendezvény témája a környezettudatosság lesz, ehhez kapcsolódó ügyességi feladatokkal várják a kisgyermekeket, akik útilaput kapnak majd, amelybe az egyes feladatpontokon gyűjthetik össze a pecséteket és apró ajándékot is kapnak jutalmul a program végén. A szervezők folyamatos programokkal is készülnek, így lesz ugrálóvár, kézműves foglalkozás, csillámtetoválás készítés és állatsimogató.

A program keretében 8. alkalommal kerül átadásra Fehérvár Bölcsője. Az idei évben, egy felajánlásnak köszönhetően, 2 család is átvehet egy-egy bölcsőt.

A rendezvényen a regisztrációt követően valamennyi program ingyenesen vehető igénybe.

A rendezvény együttműködő partnerei: Fehérvári Állatotthon – HEROSZ, Fehérvári Tűzoltó Egyesület, Gaja Környezetvédő Egyesület, Kids Club Székesfehérvár, Smart Grant Alapítvány

 

Megosztás