Idén több mint 20 osztály vett részt a Bolondballagáson

2019-04-30 | Fiatalok
(Fotó:OKK Fehérvár) Micimackó, csirke és kaktusz is várakozott kedden reggel a Pláza elõtti téren – ma tartották több mint húsz osztály részvételével a Bolondballagást Székesfehérváron.

A végzõs osztályokat Magyaródi Anett, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke és Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte a gyülekezésnél, majd fél nyolckor, élõzenés felvezetéssel indult el a színes menet a Hotel Magyar királyi elõtti téren felállított színpadhoz. Cheerleaderek, rabok, spanyol táncosok, torreádorok, sõt még kaktusz, csirke és bika is megjelent a színpadon a mesefigurák, rendõrök, úszók mellett.

A színpadon is bemutatott jelmezeket, produkciókat háromfõs zsûri: dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, Kiss Dorottya, A Szabadmûvelõdés Háza igazgatója és Töll Konrád, a Polgármesteri Hivatal kommunikációs munkatársa értékelte. Idén az utazás különbözõ formáit és kellékeit megjelenítõ tópartisok (12. A) nyerték el a fõdíjat, az Önkormányzat által felajánlott 100.000 forintos hozzájárulást az érettségi banketthez, a második helyen az I. István 12. D-sei által elõadott "Meseparádé" végzett, õk 75.000 forintot nyertek, a harmadikként díjazott Lánczos-rabok (Lánczos Kornél Gimnázium 12. A) 50.000 forinttal lettek gazdagabbak.

Már az is szinte hagyomány, hogy zsûri mindig rögtönöz egy kicsit, ezúttal dr. Cser-Palkovics András jelentette be, hogy idén nem csak az elsõ három helyezettet jutalmazzák, hanem minden színpadra lépõ osztály kap 20.000 forintos hozzájárulást az érettségi bankett költségeihez.

OKK Fehérvár

Megosztás