Nyílt napok a székesfehérvári felsõoktatási intézményekben

2019-01-04 | Fiatalok
(Fotó:OKK Fehérvár) Közeledik a felvételi jelentkezés a felsõoktatási intézményekbe: a személyes információszerzés és kapcsolatteremtés céljából nyílt napra invitálják a diákokat és családtagjaikat a székesfehérvári felsõoktatási intézmények. Az Óbudai Egyetem Alba Regia Mûszaki Kara január 14-én, hétfõn, a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa január 18-án, pénteken tart részletes tájékoztatót az alap- és mesterképzésrõl, valamint a kapcsolódó duális képzési forma mûködésérõl és lehetõségeirõl.

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Mûszaki Kara január 14-én, hétfõn 10-12 óra között a Geoinformatikai Intézetben (Pirosalma utca 1-3.) várja azokat a fiatalokat, akik a mûszaki duális és a hagyományos képzések iránt érdeklõdnek. A középiskolások és családtagjaik tájékoztatást kapnak az öt induló alapképzésrõl (földmérõ és földrendezõ mérnök, gépészmérnök, mérnök informatikus, mûszaki menedzser, villamosmérnök), egy mesterszakról (mechatronikai mérnök), a felsõoktatási szakképzésrõl (mérnök informatikus asszisztens), valamint a duális képzési formáról. A nyílt napon nemcsak az egyetem szakemberei, hanem a hallgatói önkormányzat képviselõi is beszélnek majd személyes tapasztalataikról, többek között a mûszaki képzésekhez rendelt ösztöndíjrendszerrõl vagy a városi és a kollégiumi hallgatói életrõl. A tervezett program az alábbi linken érhetõ majd el: http://www.amk.uni-obuda.hu/index.php/hu/felvetelizoknek/nyilt-napok.

Nyílt napot tartanak a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán (Budai út 43.) január 18-án, pénteken 9.30 órától, bemutatva az alap- és mesterképzéseket – köztük az egyedül Székesfehérváron duális képzési formában elérhetõ Sportközgazdász mesterképzést –, valamint a campuson mûködõ duális képzést, amely a magas színvonalú oktatást komoly munkatapasztalat megszerzésének a lehetõségével gazdagítja. Az érdeklõdõk nemcsak a szaktájékoztató elõadásokon, hanem az aulában kihelyezett standoknál is találkozhatnak a meghirdetett szakok duális partnereivel, így a munkalehetõségekrõl elsõ kézbõl tájékozódhatnak. A nyílt napon kollégiumi körtúrára is meginvitálják a diákokat. A programon való részvétel regisztrációhoz kötött, minden további információ megtalálható az esemény Facebook-oldalán:
https://www.facebook.com/events/1402088956589223/.
 

OKK Fehérvár

Megosztás