Meghirdette nyári napközis táborát a HEROSZ Fehérvári Állatotthona

2019-04-11 | Gyereksarok
Meghirdette az általános iskolásoknak szóló nyári napközis táborát a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. A júliusi és augusztusi ötnapos táborban a résztvevõk megismerkednek a menhely mindennapi életével és sokat tanulnak az állat- és természetvédelemrõl is. Jelentkezni lehet e-mailben, személyesen és postai úton.

A Fehérvári Állatotthon munkatársai mindig nagy hangsúlyt fektetnek a megelõzésre, az állatvédelmi nevelésre, a szemléletformálásra azért, hogy egyre több követõjük legyen a felnövekvõ generációkban. Ennek jegyében szervezik meg a nyári napközis tábort 1995 óta az általános iskolás gyerekek számára.

Idén nyáron is lesz tábor, melynek július 8-12. és augusztus 12-16. közötti turnusaira várják a jelentkezõket. Az állatvédelem alapjaitól kezdve nagyon sok témát érintenek a résztvevõk, játékos formában tanulnak, közben bepillantást nyernek az állatotthon életébe, megismerik az ott élõ állatok sorsát és részt vesznek a gondozásukban is.

Jelentkezni lehet e-mailben a fejer.megye@herosz.hu címen, személyesen az állatotthonban, vagy postai úton a 8000 Székesfehérvár, Takarodó út 5. címen. Egy turnusban maximum 15 fõ tud részt venni, a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadják.

További részleteket ITT olvashatnak.

OKK Fehérvár

Megosztás