Múzeumtábor 2019. Székesfehérvár

2019-06-11 | Gyereksarok
(MTI fotó/Máthé Zoltán) A nyári szünet elsõ és július elsõ hetében is várják a 8-10 éves korosztályt a Szent István Király Múzeum táborában. Egyiptológus és muzeológus vezetésével öt nap alatt öt különbözõ korszakkal ismerkedhetnek meg a gyerekek.

Nyomozós, városban tekergõs, idõben kalandozós, régészetes, történelmes, izgalmas, csodálkozós és szórakoztató foglalkozásokkal várja a 8-10 éveseket a Múzeumtábor a nyári szünet elsõ és július elsõ hetében.  A Szent István Király Múzeum azoknak a gyerekeknek ajánlja a tábort, akiket érdekel a történelem, a régészet, hiszen öt nap alatt öt kiállítóhelyet járnak be és öt különbözõ korszakkal ismerkednek meg Mayer Andrea egyiptológus és Paréj Gabriella muzeológus, múzeumpedagógus szakmai vezetésével.

Az általános iskolai alsó tagozatosokat két idõpontban is várják: június 17-21-e, illetve július 1-5-e között. A táborok díja: 24.000 Ft/fõ, testvérkedvezménnyel 20.000 Ft/fõ, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) is. A táborok helyszíne a Szent István Király Múzeum Országzászló tér 3. szám alatt található épülete.

Érdeklõdni és jelentkezni Paréj Gabriellánál lehet az alábbi elérhetõségeken: parej.gabriella@szikm.hu, vagy a +36 70 338 61 69 telefonszámon.

Minden érdeklõdõt szeretettel várnak!

OKK Fehérvár

Megosztás