Városi nyári táborok: várják a lurkókat

2019-06-19 | Gyereksarok
Jövõ szerdáig lehet még jelentkezni a város velencei bentlakásos táborának elsõ turnusára, amely június 30-tól július 5-ig tart.  Fergeteges fiesta-val kezdõdik majd a nyári szezon: a dél-amerikai indiánok életével, zenéjével, szokásaival, játékaival ismerkedhetnek meg a táborozó diákok.

Székesfehérvár Önkormányzata az idei évben is vidám, színes táborozási lehetõséget biztosít az iskoláskorú gyermekeknek a Velencei Gyermek- és Ifjúsági Táborban.  A június 30-án, vasárnap induló bentlakásos táborba jövõ hét szerdáig, azaz június 26-ig jelentkezhetnek az érdeklõdõk.

Sok játék, izgalom, számháború, erõ- és ügyességi próbák, dél-amerikai sportjátékok, felejthetetlen éjszakai bátorságpróba várja a mozgalmasságra vágyókat. Lesz pánsíp- és csörgõkészítés, daltanulás, csomózott ékszer készítése, egyéb alkotó foglalkozás is.  Nem feledkeznek meg azokról sem, akik a táborban ünneplik a születésnapjukat, saját pinjatat készítenek nekik.  A melegben a Velence Korzó strandján hûsölnek majd a gyerekek.  A tábor vendége lesz a Los Andinos együttes, akiknél a témában nem nagyon találunk avatottabbat.

A Székesfehérvár Önkormányzata által szervezett táborok programjairól, a díjazásról és a jelentkezés feltételeirõl, a Városgondnokság honlapjáról  https://www.varosgondnoksag.hu/varosi-taborok-2 letölthetõ dokumentumokban olvashatnak részletes információkat.

Érdeklõdni a tabor@varosgondnoksag.hu  e-mail címen és a 70/5158-703 telefonszámon lehet.

OKK Fehérvár

Megosztás