Áprilisban féláron

2019-03-27 | Hasznos infók
(A kép illusztráció!) Áprilisban féláron, azaz 3500 forintért váltható a teljes árú havi összvonalas helyi bérlet Székesfehérváron, illetve K-s bérletek és a II. negyedéves bérletek áprilisra esõ része is 50 százalék kedvezménnyel vásárolhatóak meg.

Polgármesteri javaslatra, a költségvetés elfogadásakor döntött errõl a közgyûlés. Az Önkormányzat ezzel a támogatással szeretné segíteni a város azon dolgozóit, akik munkába járásukhoz a közösségi közlekedést használják.

"A tavalyi rekordösszegû iparûzésiadó-bevétel tette lehetõvé az április félárú bérlet biztosítását, ami a helyi gazdaságban dolgozó emberek munkájának eredménye, akiknek a munkáját is szeretnénk megköszönni ezzel a kedvezménnyel. A jövõben is gondolkodik hasonló kezdeményezéseken az önkormányzat, ha a város gazdasági teljesítménye ezt lehetõvé teszi, hiszen a fenntartható közlekedést is szolgálja a kedvezményes bérlet.” – erõsítette meg dr. Cser-Palkovics András polgármester.

Az április havi összvonalas felnõtt bérlet 3500 Ft-ért, a K-s havi bérlet 3940 Ft-ért, a negyedéves bérlet pedig 16042 Ft-ért vásárolható meg most. A kedvezményhez semmilyen igazolásra nincs szükség, a jegypénztárakban ezen az áron juthatnak hozzá az utazók, de természetesen ezek a bérletek is csak bérletigazolvánnyal együtt érvényesek.

OKK Fehérvár

Megosztás