Forgalomkorlátozások Fehérváron

2019-04-29 | Hasznos infók
Forgalomkorlátozásokat vezetnek be május 1-jén, szerdán a Sportmajális miatt, melyet idén új helyszínen, a MOL Aréna Sóstón rendeznek meg. A sportprogramot nyitó hagyományos reggeli felvonulás útvonalán idõszakos, míg a stadion környékén egész napos forgalomkorlátozások várhatóak.

Szerdán reggel 5.30 és 24.00 óra között teljes szélességben lezárják a Csíkvári utat a Hosszúsétatér vonalában található kijelölt gyalogátkelõhely után az aréna melletti parkoló bejáratáig. Ugyancsak lezárják a Dr. Serényi Antal utcát a Homoksor felõl, az állatkórház bejárója után.

A sportolók és sportegyesületek nagyszabású felvonulása 9.00 és 10.00 óra között tart, a menet a János vitéz parkból, a Petõfi-szobor elõtti térrõl indul, majd a Palotai út – Széchenyi út – Csíkvári út útvonalon halad az arénáig. Emiatt a Palotai út és a Széchenyi út városból kivezetõ oldalán idõszakos lezárások lesznek, a Horvát István utcai csomópontban ideiglenesen korlátozzák a keresztirányú forgalmat. A Csíkvári út lezárt szakaszán mindkét forgalmi sávot elfoglalják a résztvevõk. A felvonulás rendõri biztosítás mellett zajlik, a rendõrség szakaszosan lezárja, majd az utolsó felvonulók elhaladása után folyamatosan felszabadítja az érintett útvonalat.

A szervezõk kérik, egyben köszönik a közlekedõk megértését és türelmét!

OKK Fehérvár

Megosztás