Forgalomkorlátozások Székesfehérváron

2019-04-01 | Hasznos infók
A 2019. április 3-án megrendezésre kerülõ MOL Vidi FC – Ferencvárosi TC labdarúgó-mérkõzés miatt Székesfehérváron forgalomirend-változásokra kell számítani.

A Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatja a közlekedõket, hogy a megyeszékhelyen megrendezésre kerülõ sportesemény zavartalan lebonyolítása érdekében 2019. április 3-án 16 órától várhatóan 22 óráig az alábbi forgalomkorlátozások lépnek életbe:

A jármûforgalom elõl lezárásra kerül a Szárcsa utca a Széchenyi út és a Sárkeresztúri út közé esõ szakaszon. A lezárt útszakaszra kizárólag a sportmérkõzésre érkezõ vendégszurkolók, valamint az ott lakók hajthatnak be a Sárkeresztúri út felõl, ahol egy ideiglenesen kiépített körforgalom segíti majd a közlekedés folyamatosságát.  

A Homoksor a Hosszúsétatér felõl a Vásártéri útig egyirányúvá válik.

A Csíkvári út a Hosszúsétatér felõl a Sóstói Stadionig lezárásra kerül, erre az útszakaszra csak a VIP meghívottak, továbbá a technikai személyzet hajthat be.


A Csíkvári út a Csõszház utcától a dr. Serényi Antal utcáig teljes szélességében le lesz zárva.

A dr. Serényi Antal utca egész hosszán teljes útlezárás lesz érvényben.


A Temetõ utca a Csíkvári út és a Szárcsa Csárda közötti területen mind a jármû, mind pedig a gyalogosforgalom elõl el lesz zárva.


A forgalomkorlátozással érintett útszakaszokon rendõrök fogják segíteni a közlekedést, és mindent megtesznek a forgalom folyamatossága és a balesetek megelõzése érdekében. A parkolóhelyek korlátozott számára figyelemmel javasoljuk, hogy az érkezõ szurkolók a Sóstói Stadion tágabb környezetében állítsák le gépkocsijaikat. 

Kérjük a gépjármûvezetõket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság  közleménye

Megosztás