Katonai konvoj lassíthatja a közlekedést a jövõ héten

2019-04-11 | Hasznos infók
(A kép illusztráció - MTI fotó/Krizsán Csaba) Komplett harcászati gyakorlatot tart az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred április 15. és 17. között a szomódi lõtéren. A Vezetéstámogató, Infokommunikációs és Logisztikai Elem harcászati gyakorlat résztvevõ erõinek át- és visszacsoportosítása miatt a gyakorlat ideje alatt a Székesfehérvár – Zámoly – Gánt – Környe – Tata – Szomód útvonalon esetleges torlódásra lehet számítani.

Az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred április 15 – 17. között hajtja végre a „Stabil Vezetés 2019” elnevezésû komplex harcászati gyakorlatát a szomódi lõtéren.  A gyakorlatban résztvevõ Vezetéstámogató, Infokommunikációs és Logisztikai Elem résztvevõ erõinek át- és visszacsoportosítása miatt a gyakorlat ideje alatt esetleges torlódások alakulhatnak ki Székesfehérvár – Szomódi lõtér között a katonai konvoj közúti közlekedése miatt.
 

Székesfehérvár – Zámoly – Gánt – Környe – Tata – Szomód útvonalon 2019. április 15-én (hétfõn) 09:00-11.00 óra között gép- és harcjármûvekbõl álló zárt honvédségi menetoszlop lassíthatja a közlekedést.

A 40 km/h sebességgel közlekedõ konvoj április 17-én, szerdán a délutáni órákban indul vissza Szomódról Székesfehérvár irányába. Mivel a zárt menetoszlop jármûvei közé nem hajthat be civil gépjármû, a feltorlódó jármûvek haladását katonai rendész biztosítja 3 pihenõhely közbeiktatásával.
 

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehetõ legkisebb mértékben zavarja a közlekedést.

 

Kérjük az érintett szakaszon közlekedõk fokozott figyelmét, türelmét és megértését!

Forrás:OKK Fehérvár

Megosztás