Útlezárás a Várkörúton

2019-05-13 | Hasznos infók
Építkezésen végzett daruzás miatt teljes útzárra kell számítani május 15-én, szerdán 19 és 22 óra között a Várkörút 4. szám elõtt, a menetirány szerinti oldalon. A lezárás idején az érintett területen a gyalogosforgalom sem lesz engedélyezett, illetve a helyijáratos autóbuszok terelõútvonalon közlekednek majd.

Forgalomkorlátozásra és útlezárásra kell számítani május 15-én, szerdán 19 és 22 óra között a Várkörút 4. szám elõtt, a menetirány szerinti oldalon. A daruzás miatt végzett munka idejére teljes út zár lesz a gyalogosok számára is a Várkörút Watthay Ferenc utca és a Kígyó utca- Országzászló tér közötti szakaszán, számukra az utca másik oldalán biztosított a közlekedés.
 

A forgalomkorlátozás érinti a helyijáratos buszok közlekedését is, amely a 19 és 22 óra között az alábbiak szerint alakul:
 

A Csapó utca irányába közlekedõ 17-es, valamint a Fecskepart irányába közlekedõ 33-as a jelzésû autóbuszjáratok a Széna tér – Szekfû Gy. u. között járnak módosított útvonalon.
 

Kimaradó megállóhelyek:

– Széna tér (az autóbuszok a Rákóczi u.-ban lévõ megálló helyett a Széna téri megállóhelyen állnak meg)

– Áron Nagy Lajos tér

– Országzászló tér
 

A 34-es jelzésû autóbuszjáratok a Várkörút Rákóczi u. – Széna tér – Szekfû Gy. u.  irányába közlekednek, majd az eredeti útvonal szerint folytatják.
 

Kimaradó megállóhely:

– Országzászló tér
 

A forgalomkorlátozás a távolsági és a regionális autóbuszjáratokat nem érinti. A terelések miatt a menetrendben meghirdetett idõpontoktól pár perces eltérés lehetséges.

 

A daruzás idejére a lakók türelmét és megértését kérik!

OKK Fehérvár

 

Megosztás