Változik a forgalmi rend a Fiskális úton

2019-02-27 | Hasznos infók
Ivóvízvezeték építése miatt megváltozik péntektõl a forgalmi rend a Fiskális úton: egyirányúsítják a Kassai út – Pozsonyi út közötti szakaszt a Béla út irányából a Pozsonyi út irányába. A változás érinti a külsõ végállomás irányába közlekedõ autóbuszok útvonalait. A munkálatok április közepéig tartanak, kérik a lakosok és a közlekedõk türelmét, körültekintését.

Március 1-jén, pénteken 8 órától elõreláthatólag április 15-ig ivóvízvezeték rekonstrukciója miatt egyirányúsítják a Fiskális út Kassai út – Pozsonyi út közötti szakaszát a Béla út irányából a Pozsonyi út irányába. A forgalmi rend változása érinti a gépjármûvezetõket és a tömegközlekedõket is.

Terelõútvonalon járnak majd a külsõ végállomás irányába közlekedõ autóbuszjáratok:

A  Béla út irányába, a Videoton érintése nélkül közlekedõ „31” jelzésû autóbuszjáratok a Pozsonyi út – Berényi út – Túrózsáki út terelõútvonalon közlekednek. Kimaradó megállóhely: Pozsonyi út / Fiskális út (az autóbuszok a Fiskális úton kialakított megállóhely helyett a Pozsonyi úton kialakított megállóhelyen állnak meg).

A Videoton Ipari Park, Videoton, Béla út irányába közlekedõ „23”, „23E”, 31E, valamint a Videoton érintésével közlekedõ „31”-es jelzésû autóbuszjáratok a Pozsonyi út – Berényi út terelõútvonalon közlekednek. Kimaradó megállóhelyek: Pozsonyi út / Fiskális út (az autóbuszok a Fiskális úton kialakított megállóhely helyett a Pozsonyi úton kialakított megállóhelyen állnak meg) Máriavölgyi elágazás, Videoton (Csak a „23”-as járatok esetében, mivel az autóbuszok a terelõútvonalon lévõ Karinthy F. u. megállóhely után a Cento u. elnevezésû megállóhelyen állnak meg.)

Az autóbuszok a terelõútvonalon rendszeresített megállóhelyeken megállnak.

Kérik a lakosság és a gépjármûvezetõk megértését és türelmét, valamint felhívják a figyelmet, hogy a közlekedés tervezésekor mindenki vegye figyelembe a megváltozott forgalmi rendet.

OKK Fehérvár

Megosztás