Bölcsõátadással és eredményhirdetéssel zárta a Házasság hetét a SZÉNA Egyesület

2019-02-22 | Helyi közélet
(A Bodor házaspár - Fotó:SZÉNA Egyesület) Deák Lajosné Székesfehérvár MJV Önkormányzatának képviselõje adta át Fehérvár Bölcsõjét a Hiemer-ház Házasságkötõ termében csütörtök délelõtt. A díjátadón került sor a Házasság hete játékfelhívás eredményhirdetésére is.

A SZÉNA Egyesület – a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviseleteként – 7. alkalommal hirdetett pályázatot „Fehérvár Bölcsõjére”. A bölcsõ ez alkalommal a Pápai családhoz került, akik március elejére várják harmadik gyermekük érkezését. A bölcsõt egy ajándékcsomag kíséretében Deák Lajosné önkormányzati képviselõ asszony adta át Pápainé Sinka Veronikának.

A rendezvény keretében került sor a Házasság hete kapcsán meghirdetett játék eredményhirdetésére. Bálesné Elekes Rita – a SZÉNA Egyesület elnöke – elmondta, hogy a szervezet minden évben kiemelt figyelmet fordít a Házasság hete rendezvényre és valamilyen módon megemlékezik annak fontosságáról. Az idei év egy igen különleges programmal készültek és játékra invitálták a házastársakat. A felhívás célja az volt, hogy ösztönözzék a párokat arra, hogy minõségi idõt töltsenek el együtt, hiszen ez a boldog és kiegyensúlyozz párkapcsolat alapja.

A fõdíj nyertesét a vándorbölcsõt átvevõ Pápainé Sinka Veronika sorsolta ki, így a nyereményt Bodorné Kiliti Natália és Bodor Ákos veheti majd át, akik a Rosetta Étterem felajánlásából egy kétszemélyes vacsorát költhetnek el együtt, 10.000 Ft értékben.

A különdíjat a Dóczi házaspár nyerte el, akik 33 évvel ezelõtt kötelezték el magukat egymás mellett, így õk voltak a leghosszabb ideje házasságban élõ jelentkezõk a játékfelhívásra. Az õ nyereményük a nemrég alakult fehérvári AL-BA Cook Fõzõiskola felajánlásából, garnélás Pad Thai tészta készítése 2 fõ részére, a gyõztes pár otthonába és eszközeivel, így azt a közös fõzést követõen a gyõztes pár maga is el tudja majd készíteni. 

Mindkét díjazott egy-egy 1.000 Ft értékû utalványt is kap az Aranyalma Cukrászda felajánlásából.

 

Megosztás