Folytatódó felújítások

2019-06-05 | Helyi közélet
(Fotó:OKK Fehérvár) Kezdõdik a Mikszáth Kálmán utca 9-15. mögötti belsõ szervizút és a járdák teljes felújítása. A Forgó utcáig tartó útfelújítás határideje augusztus 31., a munkaterületet szerdán adták át a kivitelezõnek. A felújítás a Városgondnokság ÚT 2017-19. programjának keretében valósul meg.

„A kertvárosi területek mellett a lakótelepi utcákra, parkolókra és járdákra is nagy figyelmet fordítunk. A Királykúton az utak és a parkolók felújításának második üteme kezdõdik azzal, hogy megújul a Mikszáth Kálmán utcától egészen a Forgó utcáig az út és a járda.” – mondta el Földi Zoltán, Felsõváros önkormányzati képviselõje. Az aszfaltburkolat 1749 négyzetméteren újul meg, 262 méternyi új szegélyt építenek és felfestik az útburkolati jeleket és a parkolókat is a megújult útszakaszon.

A képviselõ kiemelte, hogy a folytatásban, a harmadik ütem keretében egészen a Cserkész utcáig újítják majd fel a Királykút lakónegyed belsõ útjait. Sokan jelezték a képviselõi fogadóórán is, hogy nagy szükség lenne a felújításra, ami idén nyár végéig el is készül.

A kivitelezõ a lépcsõházak hirdetõtábláira és ajtóira kiragasztott plakáton értesíti a lakókat az éppen aktuális munkálatokról, valamint az útfelújítás alatti forgalomkorlátozásokról.

OKK Fehérvár

Megosztás