Idén õk kapták a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjat

2019-03-19 | Helyi közélet
(Fotó:OKK Fehérvár) Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata évrõl évre Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban részesíti azokat a helyi vállalkozásokat, cégeket, amelyek tevékenységük során szem elõtt tartják a felelõsségteljes, etikus piaci magatartást.

2019-ben, ötödször is sor került az elismerések átadására sajtótájékoztató keretén belül, amelyet Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere, Németh László, az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért elnöke és Domokos Tamás kuratóriumi tag tartott a Hiemer-házban.

A 2019-es év díjazottjai:
 

Kereskedelem kategória: Superker Elektro Centrum Kft.
 

A Superker Elektro Centrum Kft. száz százalékban magyar tulajdonú, családi vállalkozás. Jogelõdje 1992-ben alakult egyszemélyes garázsvállalkozásként. A cég fõ profilja a világítástechnikai termékek, villamossági anyagok kis- és nagykereskedelme. A cég ügyvezetõje Bakos László több mint negyven éve dolgozik a magyar villamos ipari kereskedelemben, hiszen õ volt a székesfehérvári Villért szaküzlet boltvezetõje.
 

Szolgáltatás kategória: Sarló utcai Lipóti Pékség
 

A Lipóti Pékséget 1992-ben alapította Tóth József Péter. 2014-ben nyílt meg a 200. bolt az országban. Székesfehérváron több üzletet mûködtet a lakosság megelégedésére a cég. A Sarló utcai Lipóti Pékségben kiváló minõségû és nagy választékú pékárukból válogathat minden nap a törzsvendég és az ide betévedõ vevõ is. Kedves, mosolygós eladók, gyors kiszolgálás várja a nagy forgalmú üzlet minden látogatóját.
 

Gyártás kategória: Csornai Dent Fogtechnikai Kft.
 

A Csornai Dent Fogtechnikai Kft.-t idõsebb Csornai János alapította a rendszerváltozás után. A cég a fogorvosokkal áll kapcsolatban, nekik készít fogpótlásokat: mûfogsorokat, hidakat. A teljes mértékben családi vállalkozást jelenleg ifjabb Csornai János és öccse vezeti. A Csornai család tulajdonképpen fogtechnikus dinasztia, ugyanis a nagyapa is ezzel a hivatással foglalkozott, vagyis a negyedik generáció végzi a családban ezt a tevékenységet.

OKK Fehérvár

Megosztás