Hamarosan indul a FEZEN 2019 - Programok

2019-07-18 | Kulturális élet-Programok
Dream Theater, Thomas Anders a Modern Talkingból, Fedde Le Grand, Dub Fx, Ákos, Halott Pénz - hazai- és világsztárok egész sorát hozzák Székesfehérvárra ismét a szervezõk. Négy napon át, hat színpadon, több mint 120 fellépõt láthatunk.

Július 24-én, szerdán 10 órakor nyitja ki kapuit a FEZEN Fesztivál. Székesfehérvár és a környék legfontosabb zenei eseménye idén hat színpaddal, több mint 120 fellépõvel várja négy napon át a látogatókat. Székesfehérvárra érkezik a mûfajteremtõ, kétszeres Grammy-jelölt amerikai Dream Theater, Thomas Anders a Modern Talking legnagyobb slágereivel, de itt lesz Fedde Le Grand, a világ dj-elitjéhez tartozó holland sztár is. A magyar kedvencek közül csütörtökön láthatjuk Ákost és Majkát is, hosszú idõ után újra közös koncertet ad szombaton Hobo és Bill, a magyar blues-rock két megkerülhetetlen legendája, de itt lesz a Halott Pénz, a Quimby és a Wellhello is.

A zenei programok mellett idén is kiemelt szerepet kap a sport és az egészséges életmód. A tavaly megismert Reaktiváló programhelyszín még tovább színesedett. A csocsó-bajnokság és bringapárbaj mellett különbözõ fitneszprogramokkal és az élvonalbeli fehérvári sportcsapatokkal várja a fesztiválozókat. Itt lesz a MOL Fehérvár FC, az Alba Fehérvár KC kosár- és kézilabda csapata, valamint a Fehérvár AV19 és a Fehérvár Enthroners játékosai.

A FEZEN-t idén is a FIRST Field környékén, a Takarodó út és az Új Váralja sor találkozásánál rendezik, a Belváros és a fesztiválhelyszín között a helyijáratok mellett külön Harman-FEZEN járat is szállítja az utasokat. A fesztivál csütörtöki, pénteki és szombati napján a Piac téri helyijáratos buszmegállóból 15, 16, 17 órakor indul a busz, a fesztiválterületrõl a Belvárosba pedig hajnali 1, 2 és 3 órakor.

OKK Fehérvár

PROGRAM ▸ http://fezen.hu/fellepok/fellepok-napi-bontasban

JEGYEK ▸ http://fezen.hu/jegyek

<p style="&quot;text-align:" justify"="">

Megosztás